Hedit blog

A rendelés menete - lépésről lépésre
06
Febr

Becsült olvasási idő: 3 perc

Ez a cikk egyfajta rövid útmutatóként szolgál, melyet végigkövetve látni fogja, milyen egyszerű, gyors és biztonságos a megrendelés folyamata webshopunkból, mely csupán 7 rövid lépésből áll!

Hogyan készül a TUNIKA?
06
Febr

Becsült olvasási idő: 4 perc

Egy termék elkészítése, legyen szó gyakorlatilag bármiről, egy hosszú, magas szintű logisztikát és szakértelmet igénylő, többfázisú folyamat, ez a tunikák esetében sincs másképp! Ebben a cikkben röviden elmondjuk, mi is történik egy tunikával az anyagszerzéstől egészen odáig, hogy a vásárló kézhez kapja munkafelsőjét, viselésre készen.

Az egyedi méretű tunikáról
06
Febr

Becsült olvasási idő: 1,5 perc

Amennyiben a tunikáink konfekcióméreteiből egyik sem felel meg Önnek (szélesebbet, keskenyebbet, rövidebbet vagy hosszabbat szeretne), lehetősége van webshopunkban egyedi méretű tunikarendelést leadni, melynek lépéseit és a fontos tudnivalókat összeszedtük ebben a cikkben.

A helyes méretlevétel
06
Febr

Becsül olvasási idő: 1,5 perc

Ebben a rövid útmutatóban összeszedtük a helyes méretvétel lépéseit, fontos részeit, melyek elengedhetetlenek a pontos méretek  levételéhez. Szó esik a mellbőség, csípőbőség és a kívánt felső hosszának megállapításáról is.

Vélemény írás, értékelés - hogyan és miért?
03
Ápr

Becsült olvasási idő: 2 perc

A termékek és a webshop értékelése nagyon fontos a Hedit csapatának és a vásárlóknak, egyes termékek iránt érdeklődőknek is, ebben a blogcikkben erről olvashatnak, illetve arról, hogyan mondhatják el véleményüket rólunk.

A GLS házhoz szállításról
13
Febr

Becsült olvasási idő: 4,5 perc

Hogyan működik a GLS házhoz szállítás? Milyen feltételei vannak annak, ha webshopunkból rendelt csomagját GLS házhoz szállítással szeretné kérni? Hogyan működik a csomagcsere? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre találhatja meg a választ a következőkben.

Hogyan kezeljük a pamutot?
07
Febr

Becsült olvasási idő: 3 perc

Saját termékeink javarészt pamutanyagból készülnek, így nagyon fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink tisztában legyenek az alapismeretekkel, melyeket a pamut kezeléséről tudni kell a jó minőség minél további megőrzése érdekében! Ezért is szántunk erre egy külön blog cikket, mely elsősorban a pamutvászonról fog szólni, és a legfontosabb tudnivalókról az anyaggal kapcsolatban.