Hedit blog

Együttműködés a KORE egyesülettel

A Koraszülöttekért Országos Egyesület (KORE) önkéntes, személyesen is érintett szülőkből álló civil szervezet, amely 2007 decembere óta segíti a koraszülötteket nevelő szülőket információkkal, szaktanácsadással, ruhagyűjtések, valamint önkéntes workshopok szervezésével. Az egyesület célja, hogy egy országos hálózat kiépítésével minden koraszülött intenzív osztályon segítséget tudjanak nyújtani az érintett szülők számára. De hogy jövünk mi a képbe? :) Ebből a cikkből és videóból kiderül.

Melyik Hedit felső illik hozzám?

Becsült olvasási idő: 4 perc

Melyik Hedit munkafelsőt válasszam? Ez itt a kérdés! Lentebb pedig a válasz is megtalálható! :) Pontosabban egy összefoglaló, ami különböző szempontok alapján jellemzi az egészségügyi és óvodai tunikákat, bölcsődei lapköpenyeket, így össze lehet őket hasonlítani egy-egy kiemelt tulajdonságuk alapján.

Minden, amit egy design levédéséről tudni kell

Becsült olvasási idő: 3,5 perc

A következő blogcikkben összeszedtük az összes fontos tudnivalót a levédett termékekkel kapcsolatban: mit jelent, ha egy design le van védve, mi az a formatervezési mintaoltalom, mire jó, ha egy termék designja le van védve, stb.

TOP 5 KEDVENCEK - A legnépszerűbb HEDIT termékek 2021-ben

Becsült olvasási idő: 3 perc

Elindult a 2022-es év, tele vagyunk tervekkel és új ötletekkel, amiket idén szeretnénk megvalósítani. De mielőtt belevágnánk az új évbe, nosztalgiázunk egy kicsit és visszatekintünk a 2021-es évbe: összeszedtük a TOP 5 legnépszerűbb termékeket, amiket a legtöbbször választottak a vásárlóink!

A rendelés menete - lépésről lépésre

Becsült olvasási idő: 3 perc

Ez a cikk egyfajta rövid útmutatóként szolgál, melyet végigkövetve látni fogja, milyen egyszerű, gyors és biztonságos a megrendelés folyamata webshopunkból, mely csupán 7 rövid lépésből áll!

Hogyan készül a TUNIKA?

Becsült olvasási idő: 4 perc

Egy termék elkészítése, legyen szó gyakorlatilag bármiről, egy hosszú, magas szintű logisztikát és szakértelmet igénylő, többfázisú folyamat, ez a tunikák esetében sincs másképp! Ebben a cikkben röviden elmondjuk, mi is történik egy tunikával az anyagszerzéstől egészen odáig, hogy a vásárló kézhez kapja munkafelsőjét, viselésre készen.

Az egyedi méretű tunikáról

Becsült olvasási idő: 1,5 perc

Amennyiben a tunikáink konfekcióméreteiből egyik sem felel meg Önnek (szélesebbet, keskenyebbet, rövidebbet vagy hosszabbat szeretne), lehetősége van webshopunkban egyedi méretű tunikarendelést leadni, melynek lépéseit és a fontos tudnivalókat összeszedtük ebben a cikkben.

A helyes méretlevétel

Becsül olvasási idő: 1,5 perc

Ebben a rövid útmutatóban összeszedtük a helyes méretvétel lépéseit, fontos részeit, melyek elengedhetetlenek a pontos méretek  levételéhez. Szó esik a mellbőség, csípőbőség és a kívánt felső hosszának megállapításáról is.

Vélemény írás, értékelés - hogyan és miért?

Becsült olvasási idő: 2 perc

A termékek és a webshop értékelése nagyon fontos a Hedit csapatának és a vásárlóknak, egyes termékek iránt érdeklődőknek is, ebben a blogcikkben erről olvashatnak, illetve arról, hogyan mondhatják el véleményüket rólunk.

A GLS házhoz szállításról

Becsült olvasási idő: 4,5 perc

Hogyan működik a GLS házhoz szállítás? Milyen feltételei vannak annak, ha webshopunkból rendelt csomagját GLS házhoz szállítással szeretné kérni? Hogyan működik a csomagcsere? Ezekre és ezekhez hasonló kérdésekre találhatja meg a választ a következőkben.

Hogyan kezeljük a pamutot?

Becsült olvasási idő: 3 perc

Saját termékeink javarészt pamutanyagból készülnek, így nagyon fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink tisztában legyenek az alapismeretekkel, melyeket a pamut kezeléséről tudni kell a jó minőség minél további megőrzése érdekében! Ezért is szántunk erre egy külön blog cikket, mely elsősorban a pamutvászonról fog szólni, és a legfontosabb tudnivalókról az anyaggal kapcsolatban.