Hedit blog

Vélemény írás, értékelés - hogyan és miért?

Eszes Viktória
Eszes Viktória
Vélemény írás, értékelés - hogyan és miért?

Becsült olvasási idő: 2 perc

A termékek és a webshop értékelése nagyon fontos a Hedit csapatának és a vásárlóknak, egyes termékek iránt érdeklődőknek is, ebben a blogcikkben erről olvashatnak, illetve arról, hogyan mondhatják el véleményüket rólunk.

Miért fontos, hogy elmondja véleményét?

  1. A többi érdeklődőnek, vásárlónak segít terméket választani.
  2. Nekünk, a munkaruhák gyártójának/forgalmazójának visszaigazolást ad a munkánkról. A pozitív és a negatív észrevételeknek is nagyon örülünk, hiszen mindből csak tanulhatunk, tovább fejlődhetünk, hogy mi az amit jól csinálunk, és mi az, amin változtatni kellene.
  3. Mivel a vevőink nagy részével nem találkozunk személyesen, nem láthatjuk a reakciójukat, így azt sem, hogy elégedettek-e a rendelésükkel. Csak akkor tudhatjuk ezt meg, ha megírja nekünk és küld egy visszacsatolást, hogy minden rendben ment.

Értékelje a termékeket a webshopon keresztül!

Minden termék alatt lehetősége van véleményt olvasni, és természetesen írni is. Ehhez elég rákattintani az értékelni kívánt termékre, lejjebb görgetve a "További vélemények és vélemény írás" gombra kattintani, megadnia a keresztnevét, és szövegesen leírni a tapasztalatait, személyes véleményét az adott termékkel kapcsolatban. Ez a következőképpen fog megjelenni a webshopon:

Értékeljen minket Facebook oldalunkon!

Facebook oldalunkon is írhat véleményt rólunk, ott nem termékspecifikusan, hanem általánosan. Ehhez nem kell mást tennie, mint felkeresni a Hedit Facebook oldalát, majd a fejlécben a "Továbbiak" fülre kattintva eljuthat a véleményekhez, ezután az ajánlásnál írhat véleményt rólunk.

Írjon nekünk üzenetet!

Végül, de nem utolsó sorban, MINDEN privátban küldött üzenetnek, e-mailnek, fotóknak nagyon örülünk, ezek adnak nekünk igazán lendületet és motivációt a folytatáshoz!

Ha úgy érzi, szívesen szerepelne esetleg webshopunkon, bármikor küldhet nekünk fényképet, amin valamelyik termékünket viseli, amit majd a webshop kezdőlapján szereplő "Elégedett vásárlóink :)" galériához tudunk csatolni.

Ezúton is köszönünk minden eddigi visszajelzést, tényleg nagyon sokat jelent nekünk! :)