TUNIKÁK

Tovább
 

A hedit.hu weboldalon számos minőségi és divatos tunika modellt találhat egészségügyi, óvodai, vendéglátóipari dolgozóknak, kozmetikusoknak. Ha bizonytalan az Önhöz leginkább illő tunikafazon kiválasztásában, olvassa el rövid összefoglalónkat a munkafelsőkről!

A munkaruha tunikák megtervezésénél arra törekszünk a kezdetektől fogva, hogy minél széleskörűbb termékpalettát biztosítsunk vásárlóinknak. Egészségügyi és óvodai munkafelsőink között található V-nyakú és kereknyekú tunika, pamutvászon, ill. rugalmas anyagból készült munkafelső, hosszú és rövid fazonú munkaruha, cipzáros és nem cipzáros tunika (Vera tunika) is és a repetoár folyamatosan bővül. A tunika színe és mintája is változatos lehet, a fehértől a feketéig, az egyszínűtől a vidám állatosig.

Figyelembe véve az igényeket, úgy alakítottuk ki a teljes tunika termékkínálatot, hogy ne okozzon kényelmetlenséget, kellemetlen érzést a hosszú műszakok alatti viselete sem. Az ujjak szabása lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy a munkaruha tunika felcsússzon, egyes tunika fazonoknál sliccek fokozzák a kényelem érzését. A zsebeknek köszönhetően megoldottá válik a munkavégzés közben használt kellékek biztonságos tárolása is, legyen szó nővér vagy ápoló tunikaként való használatról, vagy óvodai köpenyként való viseletről.

A webshopunkban saját tervezésű és gyártású tunikákat találhat, melyek nagyrésze formatervezési mintaoltalom alatt áll. Ez azt jelenti, hogy a dizájn le van védve, és kizárólag a Hedit gyárthatja. Ez garantálja a tunikák eredetiségét és különlegességét.

Ha szeretne többet megtudni a munkaruha felsőkről, olvassa el a weboldalon található rövid összefoglalót, vagy nézze meg a blogbejegyzéseket, amelyek hasznos tanácsokat és érdekességeket tartalmaznak a tunikák készítéséről, kiválasztásáról és viseléséről.

Ha nem felel meg egyik méretünk sem, ossza meg velünk igényeit, és mi elkészítjük Önnek testreszabottan, egyedi méretben (a megkötős, vászon tunikából van lehetőség egyedi méretet rendelni)! Részletek itt!

Tovább