TUNIKÁK

A munkaruha tunikák megtervezésénél arra törekszünk a kezdetektől fogva, hogy minél széleskörűbb termékpalettát biztosítsunk vásárlóinknak. Egészségügyi és óvodai munkafelsőink között található V-nyakú és kereknyekú tunika, pamutvászon, ill. rugalmas anyagból készült munkafelső, hosszú és rövid fazonú munkaruha, cipzáros és nem cipzáros tunika (Vera tunika) és rengeteg féle mintás és egyszínű egészségügyi felső is és a repetoár folyamatosan bővül.

Ha bizonytalan az Önhöz leginkább illő tunikafazon kiválasztásában, olvassa el rövid összefoglalónkat a munkafelsőkről!

Tovább
 

Az orvosi tunikák, óvodai tunikák pamuttartalmuk, és szabásuk miatt kényelmesek és esztétikusak.

Tökéletes munkaruhaként szolgálhat óvónőknek, dajkáknak óvodai és bölcsődei felsőként, egészségügyi dolgozóknak nővér tunikaként, kozmetikusoknak, fodrászoknak, stb.

Figyelembe véve az igényeket, úgy alakítottuk ki a teljes tunika termékkínálatot, hogy ne okozzon kényelmetlenséget, kellemetlen érzést a hosszú műszakok alatti viselete sem. Az ujjak szabása lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy a munkaruha tunika felcsússzon, egyes tunika fazonoknál sliccek fokozzák a kényelem érzését. A zsebeknek köszönhetően megoldottá válik a munkavégzés közben használt kellékek biztonságos tárolása is.

Saját tervezésű tunika fazonjaink nagy része formatervezési mintaoltalom alatt áll, vagyik a dizájn le van védve, kizárólag a Hedit gyárthatja. Ez nagy büszkeségünk, mivel visszaigazolást ad a tunikáink eredetiségéről és különlegességéről.

Ha nem felel meg egyik méretünk sem, ossza meg velünk igényeit, és mi elkészítjük Önnek testreszabottan, egyedi méretben! (Részletek itt!)

Mivel az orvosi köpenyek, óvónői tunikák nagyrésze 100% pamutból készült, némelyik tunika mosás után összemegy (~3-4 cm), így a méret kiválasztásánál ezt figyelembe kell venni (amelyik tunika összemegy, annál ez jelölve van).

A fehérítős mosószer (főleg a mintás, erősebb színű tunikáknál) használata nem ajánlott, mivel kifakulhat tőle az anyag!

Ha kíváncsi rá, hogyan készülnek a tunikák, olvassa el rövid blogbejegyzésünket!

Tovább