Lapköpenyek

Mintás, zsebes, megkötős és belebújós köpenyek óvodai és bölcsődei dolgozóknak.

Tovább
 

A lapköpenyek nagyrészének alapszíne fehér köpenyanyagból készült, így nagyon strapabíró, mégis kényelmes viselet. A zsebek a legtöbb terméknél mintás, 100% pamutanyagból készültek, ami feldobja, vidámabbá teszi az alapból egyszínű köpenyt. Az oldalt található 2-2 db kötő segítségével a lapköpeny bősége szabályozható, a kötőket többféle módon is meg lehet kötni.

Elza lapköpenyünk kifejezetten csinos, mégis nagyon kényelmes viselet a vékony, 100% pamut anyaga és laza, mégis alakformáló szabása miatt, ujjatlan tunika hatását kelti. A derékrész két oldalt össze van varrva, így a köpeny belebújós, hátul széles gumival van összehúzva a derékpánt, így kiemeli a derekat és ezzel csinossá téve a Hedit első belebújós lapköpenyét. A köpeny nem csak esztétikus, hanem nagyon praktikus is, hiszen könnyen fel- és levehető, ráadásul elől, a köpeny alján két hatalmas zseb található, így a munka közben használt eszközök biztonságos tárolása is megoldott.

Elsősorban óvónőknek, óvodai dolgozóknak ajánljuk a lapköpenyek használatát, de tökéletesen funkcionálhat fodrászoknak, kozmetikusoknak (praktikus a nagy zsebek és a könnyű fel- és levétel miatt), vagy akár otthoni sütéshez, főzéshez kötényként is megállja a helyét.

Lapköpenyeink közül mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt: fiataloknak és időseknek is széles a választék (időről időre egyre csak bővülő kínálatunkban gyerekmintás, színes, és visszafogott mintájú lapköpenyek is megtalálhatók), illetve a öt méret (S, M, L, XL, XXL) is lehetővé teszi, hogy minél többeknek tökéletes legyen valamelyik köpeny.

A lapköpeny használata óvodákban a legnépszerűbb, hiszen gyorsan át lehet váltani, könnyen tisztítható a fehér színe miatt, ráadásul a nagyméretű zsebek miatt nagyon praktikus is.

Tovább