Munka papucsok

Papucsaink az anatómiai szempontok szerint előformázott talpbelsővel rendelkeznek, ami növeli a láb felfekvő felületét és biztosítja a nagyobb stabilitást. A könnyű, rugalmas talpuk minden felületen lehetővé teszik az optimális tapadást, amely biztonságot és stabilitást nyújt a lábnak.

A papucsok célja, hogy megszüntesse azokat a problémákat, amelyek nem csak a lábfejnél jelentkeznek (bőrkeményedés, duzzanat), hanem a lábszárra és a hátra, gerincre is kivetülnek (rossz vérkeringés, nehéz lábérzet, hátfájás).

Otthoni vagy munkabeli használatra is kiváló, jól szellőző, minőségi anatómiai papucsok.

Tovább

A munkapapucsok származási helye Olaszország, így minden modellben visszaköszön a magas, olasz minőség. Márkájuk szerint Fratelli Babb, Sanital Light és DrMonteBosco papucsok és szandálok is megtalálhatóak kínálatunkban. Az olasz tervezők a papucsokat a láb teljes jólétének biztosítására tervezték.

A papucsok célja, hogy megszüntessék azokat a problémákat, amelyek nem csak a lábfejnél jelentkeznek (bőrkeményedés, duzzanat), hanem a lábszárra és a hátra, gerincre is kivetülnek (rossz vérkeringés, nehéz lábérzet, hátfájás). Az összes papucsról elmondható, hogy jól szellőzik, bőr talpbetéttel, sőt sokszor bőr felsőrésszel rendelkeznek és kényelmes viselet hosszútávon, otthoni és munkahelyi használatkor is. Egyes modellek talpán csúszásgátló található (gumírozott betét) a biztonságos járás érdekében, egyeseknél enyhe haránttámasztás is. A papucsok nagyrészének bősége csattal vagy erős tépőzárral állítható, így a széles lábfejjel rendelkezőknek is kényelmesek. A speciálisan kialakított talpágy alátámasztja a talp izmait, jobb lábtartást biztosítva segíti a lábfej anatómiai elhelyezkedését.

    Mindamellett, hogy anatómiai munkapapucsaink kényelmesek és a lehető legjobb választás lehet a láb egészsége érdekében, csinosak is, egyszínű fehér vagy fekete, illetve virágmintás papucs is található kínálatunkban.

    Tovább