Hűségprogram

A hűségprogramban való részvétel lehetővé teszi, hogy visszatérő vásárlóként folyamatos kedvezményben részesüljön.

Gyűjtsön minden rendelés után hűségpontokat és vásároljon kedvezményesen webshopunkban!

Minden leadott rendelés után automatikusan jóváírjuk Önnek a hűségpontokat, melyeket a következő vásárláskor beválthat. 1 pont 1 Forintnak felel meg.

Amennyiben Ön is részt venne hűségprogramunkban, nincs más dolga, mint vásárlói fiókot regisztrálnia a webshopunkban, ugyanis csak a regisztrált vásárlók gyűjthetik a hűségpontokat! Innentől kezdve az aktuális pontegyenlegét bármikor ellenőrizheti fiókjában és a pontokat bármikor beválthatja! A hűségpontok értékét bejelentkezés után a Profil alatt a Kedvezmények fülön találja (ez a fül csak akkor jelenik meg, ha pontgyűjtőszámla egyenlege nem 0).

Fontos, hogy a pontokat csak akkor írjuk jóvá és csak akkor használhatja fel, ha a rendeléskor be van jelentkezve fiókjába!

Minden termékünknél a Kosárba gomb alatt szerepel, hogy a termék megvásárlása után mennyi hűségpont jár, ezzel az összeggel lesz gazdagabb a pontgyűjtő számlája a termék megvásárlása után. 

A hűségpontokat nem szükséges egybe beváltania, szabadon választhat, hogy a pontegyenlegének mekkora részét kívánja levásárolni. Az egyetlen kikötés, amit számításba kell vennie, hogy a jóváírt pontok 1 év után lejárnak, így érdemes egy évben belül levásárolni őket.

A hűségpontokkal kapott összegszerű kedvezmény a szállítási költséget is befolyásolhatja. Ha a rendelése értéke átlépi azt a határt, ami felett a szállítás ingyenessé válik, de a hűségpontok beváltása után a végösszeg visszaesik a határ alá, a szállítási költséggel is kalkulálnia kell! A fizetendő, pontos végösszeget MINDIG ellenőrizze a rendelés leadásakor!

Itt tud regisztrálni, és ezáltal részt venni a hűségprogramban: REGISZTRÁCIÓ