Nadrágok

Női és unisex fazonú munkadarágok

Nadrág kínálatunkban megtalálható szűkebb- és bővebb szárú, zsebes és nem zsebes, rugalmas és vászon anyagból készült is. Többféle színben is elérhetőek, egyes darabok akár utcai viseletként is megállják a helyüket.

Tovább
 

Munkaruházati webshopunkban kapható nadrágjaink főbb jellemzői:

A női zsebes nadrágok nagyon praktikusak és kényelmesek, különösen a munkahelyen. Két zsebe és gumis dereka miatt a nadrág kényelmes, és nem akadályozza a mozgást. Magas pamuttartalmú anyaga formatartó, rugalmas és jól szellőzik.

ERvIN egészségügyi munkanadrágunk kifejezetten orvosoknak, ápolóknak, nővéreknek készült, mivel alapanyaga egészségügyi textil, 60 fokon mosható és két óriási zsebe van. Egyenesszárú, unisex fazon, gumis derékkal.

Vászonnadrágunk hasonló az ERvIN nadrághoz, annyi különbséggel, hogy anyaga vászon, így vékonyabb, illetve bővebb a szára.

A női leggings sztreccsanyagból készül, gumis a dereka, nagyon kényelmes viselet munka közben, de ideális sport- és szabadidős tevékenységekhez is. Tunika mellé olcsóbban megvásárolható, részletek a tunika termékoldalán!

Pamut nadrágjaink NAGY MÉRETEZÉSŰEK, anyaga nagyon rugalmas, 2-3 mérettel kisebb is elég belőle a megszokott méretekhez képest!

Tovább