Hedit blog

TOP 5 KEDVENCEK - A legnépszerűbb HEDIT termékek 2021-ben

Eszes Viktória
Eszes Viktória
TOP 5 KEDVENCEK - A legnépszerűbb HEDIT termékek 2021-ben

Becsült olvasási idő: 3 perc

Elindult a 2022-es év, tele vagyunk tervekkel és új ötletekkel, amiket idén szeretnénk megvalósítani. De mielőtt belevágnánk az új évbe, nosztalgiázunk egy kicsit és visszatekintünk a 2021-es évbe: összeszedtük a TOP 5 legnépszerűbb termékeket, amiket a legtöbbször választottak a vásárlóink!

5. hely: Kalocsai mintás lapköpeny

Elsőként kezdjük a lista utolsó helyezettjével, a kalocsai mintás lapköpennyel, ami a második legkelendőbb lapköpenyünk volt 2021-ben. A lapköpeny, mint fazon, 2021 januárja óta szerepel a termékpalettánkon, a kalocsai mintás a kezdetek óta megtalálható a kínálatunkban. A lapköpenyeket illetően elértünk egy fontos mérföldkőhöz 2021-ben, ugyanis cégünk megkapta rá a formatervezési mintaoltalmat, tehát a fazon le van védve és mi vagyunk a kizárólagos forgalmazói, ami hatalmas büszkeség és öröm számunkra!

4. hely: Fehér rugalmas pamutnadrág

A legnépszerűbb nadrágunk a fehér rugalmas pamutnadrág volt, alig lemaradva a 3. helyezettől. Nem is csoda, hogy ilyen előkelő helyen végzett, ugyanis teljesen univerzális fazon, nagyon kényelmes viselet mind a szabása, mind az anyaga miatt, ráadásul a fehér a leggyakoribb színválasztás az egészségügyi és óvodai dolgozók, kozmetikusok, fodrászok között is.

3. hely: Mini, masnis lapköpeny

A harmadaik helyen a legkeresettebb lapköpenyünk végzett, a mini, masnis lapköpeny, ami mostanra sajnos kifutó termékké vált. Elsősorban bölcsődékben és óvodákban viselik szívesen ezt a kényelmes és vidám mintás, oldalt megkötős köpenyt, valószínűleg nem csak a felnőttek, hanem a gyerekek örömére is! Mindaemellett, hogy csinos, nagyon praktikus munkaruha felső, könnyű fel- és levenni, és nem utolsó sorban két óriási zsebbel rendelkezik, ami minden munka közben használatos eszköz tárolására alkalmas.

2. hely: Zöld, állatkás tunika

Elérkeztünk az ezüstérmeshez: a zöld, állatkás tunikához, melynek sikerét már a piacra dobás előtt megjósoltuk! Annyira kedves mintázata, kellemes színvilága és kényelmes anyaga (Oeko-te Standard tanúsítvánnyal rendelkezik) van, hogy nem is volt kérdés: ez a termék nagy kedvenc lesz. Amikor ez beigazolódott, készítettünk belőle lapköpenyt, sőt, egyberuhát is, ami szintén nagy népszerűségnek örvend, főleg a nyári hónapokban.

1. hely: Kalocsai mintás tunika

Mi más lenne az aranyérmes, mint a kalocsai mintás tunika! Az abszolút kedvenc minta, minden termékünknél, aminél elérhető, nagy sikert arat: lapköpeny, egyberuha, Elza lapköpeny, Lujza tunika, hajvédő sapka, stb.! És hát persze a favorit: a kalocsai mintás tunika, ami teljesen kortalan, mindenkinek jól áll, nőies és a 100% pamut anyagnak köszönhetően nagyon kényelmes is.