Hedit blog

Az egyedi méretű tunikáról

Eszes Viktória
Eszes Viktória
Az egyedi méretű tunikáról

Becsült olvasási idő: 1,5 perc

Amennyiben a tunikáink konfekcióméreteiből egyik sem felel meg Önnek (szélesebbet, keskenyebbet, rövidebbet vagy hosszabbat szeretne), lehetősége van webshopunkban egyedi méretű tunikarendelést leadni, melynek lépéseit és a fontos tudnivalókat összeszedtük ebben a cikkben.

A terméket itt érheti el!

Először is jöjjenek a fontos tudnivalók az egyedi méretű tunika rendeléséről!

  • A méretek megadásakor a saját magán lemért, pontos méreteket adja meg! A tunika készítésekor figyelembe véve a választott anyag rugalmasságát és "viselkedését" szabjuk ki és varrjuk meg tunikáját úgy, hogy a végeredmény tökéletes legyen!
  • A tunika ára úgy kerül kiszámításra, hogy az alap, konfekcióméretű, kiválasztott tunika anyagtól, mintától függő árához hozzáadunk 500 Ft-ot. Tehát, ha pl. fehér színű tunikát választ, annak az alapára 4290 Ft, ehhez hozzáadódik 500 Ft, így az egyedi méretű 4790 Ft lesz.
  • Ahogy ÁSZF-ünk is kiemeli, az egyedi méretű tunikára más szabályok vonatkoznak.

"FIGYELEM: Távollevők között kötött szerződésre vonatkozó, jelen ÁSZF 8. pontja szerinti elállási jog gyakorlására nincsen lehetőség az egyedi igényekre és méretekre szabott termékek esetében."

  • A tunika fazonja nem változik, csak a méretei (mell- és csípőbőség, hossz). Kerek nyakkal, fodrokkal, cipzárral, egyéb változtatásokkal nem áll módunkban elkészíteni!

Másodszor nézzük, hogyan is lehet leadni a rendelést!

1. lépés: méretek megadása

A lentebb található rubrikákba írja be mell- és csípőbőségét, valamint a tunika kívánt hosszát centiméterben! Ha nem biztos, hogy pontosak-e a méretei, A helyes méretlevétel című rövid útmutatónkért kattintson ide!

Fontos! A saját méreteit adja meg, ne a tunika kívánt méreteit!

2. Válasszon mintát!

A legördülő lehetőségek közül válassza ki a kívánt mintát! Az ár a minta kiválasztása után módosulhat, mivel az egyedi méretű tunika ára a konfekcióméretűhöz képest 500 Ft-tal több!

3. Tegye kosárba a terméket, és kész! :)

Amint elkészült a termék, e-mailben tájékoztatni fogjuk Önt!