Női munkaruhák (egyberuhák)

Női munkaruhák, egyberuhák nővéreknek, óvónéniknek

Szerettük volna megtartani a tunika kényelmes és praktikus fazonját, így csak deréktól lefelé változtattunk rajta. Kapott egy A-vonalú szoknyarészt, mely két oldalán egy-egy slicc található, a derékrésznél pedig kötővel szabályozható a munkaruha bősége, ezzel is komfortosabbá, mégis csinosabbá varázsolva azt.

 

Tovább

Mérettáblázatunk a munkaruhákhoz:

A női munkaruha pamutvászonból készült, így nem rugalmas! Ahhoz, hogy kényelmes legyen, a saját csípő- vagy mellbőségéhez (amelyik nagyobb) adjon hozzá 8-10 cm-t, és az így kapott szám alapján válasszon méretet!

Ha nem biztos, hogy pontosak-e a méretei, A helyes méretlevétel című rövid útmutatónkért kattintson ide!

Női munkaruhánk nem csak kényelmes a 100% pamutból készült anyaga miatt (kellemes tapintású és jó légáteresztő anyag), hanem csinos is.

V-nyakú, derekának bősége kötővel szabályozható (két oldalt 1-1 hurok van, amiken keresztül lehet bujtatni a kötőt, így viszont igény szerint kötő nélkül is lehet hordani a ruhát) és a nagyjából térdig érő szoknyarész mindkét oldalán egy-egy rövid slicc található. 

A ruha praktikusságáról a három zseb (egy kicsi és két nagy) gondoskodik, melyek tökéletesek a munka közben használandó tárgyak, eszközök tárolására.

Nadrággal is kitűnően kombinálható, így kevésbé jó időben is hordható, de igazán nyáron lehet kihasználni a ruha adottságait, hiszen nincs is kényelmesebb viselet a nagy nyári melegben egy pamutból készült egyberuhánál, még munka közben is!

Ajánljuk: egészségügyi munkaruhaként, óvódai és bölcsődei dolgozóknak köpeny helyett, szolgáltatóiparban dolgozóknak (fodrász, kozmetikus, műkörmös, masszőr, stb.), de akár kereskedelmi dolgozóknak is!

Tovább