Vendéglátósoknak

Vendéglátós, hotel munkaruházat a Hedittől

Vendéglátós, szállodai dolgozóknak készült katalógusunk itt érhető el! Legnépszerűbb munkaruha felsőink:

Kényelmes és praktikus munkaruházat vendéglátósoknak, szállodai dolgozóknak!

A Hedit egy munkaruházatot gyártó és forgalmazó magyar cég, melynek célja, hogy a kínálata széles spektrumú, jó minőségű és praktikus termékekből álljon. A munkaruha szerintünk akkor lesz megfelelő, ha viselője (vendéglátós, szállodai vagy takarító szolgáltatásban dolgozók, szobalányok, stb.) számára olyan kényelmes és komfortos, mintha rajta sem lenne: nem gátolja a szabad mozgásban, jól szellőző és minőségi anyagból készül.

A praktikum és a kényelem mellett a megjelenés is kiemelten fontos, hiszen a recepcióstól kezdve a szobalányokon át a pincérekig, a vendéglátó hely összes dolgozója hozzájárul ahhoz, hogy milyen kép alakul ki a vendégekben a helyről.

Az igényes és egységes megjelenés jelentőségét a munkaruházati termékeink tervezésekor mindig figyelembe véve alkotjuk meg a munkaruha felsőket, köpenyeket, nadrágokat.

Miért a Hedit a legjobb választás?

 • Széles spektrumú termékkínálat

A felsők tervezésekor mindig figyelembe vesszük az addigi visszajelzéseket, és azoknak eleget téve készítjük el az új fazonokat. Így már találkozhat a kínálatunkban V-, ill. kereknyekú, vászon, ill. rugalmas anyagból készült, vékony, ill, vastagabb, megkötős, ill. belebújós, hosszú, ill. rövid, cipzáros, ill. nem cipzáros, mintás vagy egyszínű munkaruha felsőkkel is és a repetoár folyamatosan bővül.

 • Megfizethető ár

Fontos számunkra, hogy reális ár-érték aránnyal dolgozzunk, és magánszemélyek számára is megfizethető legyen (tunikáink 5490 Ft-tól 8990 Ft-ig kaphatók)

 • Egyedi fazonok

Jelenleg öt felsőnk rendelkezik formatervezési mintaoltalommal (3 tunika és 2 lapköpeny), ami azt jelenti, hogy kizárólag mi gyárthatjuk ezeket a fazonokat, csak nálunk kaphatók. Ezek a következők:

 • megkötős tunika
 • Vera tunika
 • Lujza tunika
 • Elza lapköpeny
 • megkötős lapköpeny

Ezeken kívül további egyedileg tervezett, saját gyártású termékekkel is találkozhat kínálatunkban.

Egyedi megjelenés, egyedi szabás, melyet akár egyedi, az Ön által elképzelt színben is el tudunk készíteni (részletek itt).

 • Praktikum és komfort

Az elsődleges célok minden termékünk kialakításakor a kényelem és a praktikum.

Ezt szolgálják a zsebek (minden munkaruha felsőnkön minimum 2 darab, nagyméretű zseb van), a pillangóujj szabás, melynek köszönhetően sokkal könnyebben mozog a viselője, könnyű fizikai munka közben sem lesz kényelmetlen, és a legtöbb esetben 100% pamut alapanyag (kizárólag magas pamuttartalmú anyagokkal dolgozunk).

 • Egyszerű, gyors és megbízható rendelés

Igény esetén személyes találkozó vagy mintacsomag kiküldése, részletek itt.

 • Hazai vállalkozás

Főként saját gyártású, magyar termékeket forgalmazunk.

Munkaruházat biztosítása rendszeresen, hosszútávra is.

Bővebben rólunk itt olvashat!