Vera tunika

Vera tunika - cipzáros, kereknyakú tunika

Nem kell kompromisszumot kötni, a kényelem és a csinosság munka közben sem zárja ki egymást! Legalábbis a Vera tunikával biztosan nem. :)

Könnyen fel- és levehető, nem teszi tönkre a frizuráját és a sminkjét, nem szükséges hozzá aláöltözet és prémium minőségű, rugalmas anyaga nem látszik át, és mosás után vasalás nélkül sem gyűrődős.

Dekoratív, kifinomult megjelenést nyújt, cipzárja strapabíró, szintén prémium minőségű.

Egyedi szabású, hosszított, szűkítőkkel rendelkezik, csípőbősége a mellbőséghez képest széles.


Anyagösszetétel: 95% pamut, 5% elasztán

  • magas minőségű futter anyagból készül

Dekoratív, karcsúsított fazon

  • egy-egy mellszűkítő a mellrésznél
  • egy-egy szűkítő hátul, a derék résznél

Cipzáros

  • erős fém kocsi
  • magas szakítószilárdságú és színtartósságú

Két nagy méretű zseb

  • ~22 cm*16 cm

Nagyon csinos, mégis hihetetlenül kényelmes viselet. Kereknyakú, minőségi munkaruha felső, pamut tunika.

A Vera tunika a Hedit első, saját, cipzáros tunikája, mely a legcsinosabb és legnőiesebb tunikáink egyike, igényes és kényelmes munkaruha felső.

A két mellszűkítővel és derékszűkítővel elegáns és ízléses megjelenést ad, úgy, hogy mindemellett nagyon komfortos viselet, ami egy munkaruházati tunika esetén nem utolsó szempont. A pillangóujj szabásnak köszönhetően az ujjak is a lehető legkényelmesebb érzést nyújtják.

Anyagát tekintve az egyik legmagasabb minőségű, rugalmas pamutanyagból (futterből) készült, melynek köszönhetően a tunika alkalmazkodik a test formájához és kiemeli a női test vonalait, szépségét.

A munkaruha felső kialakításánál figyelembe vettük a praktikumot is, így a megkötős, vászon tunikánkhoz képest nagyobb zsebekkel rendelkezik, illetve a szintén magas minőségű cipzár miatt könnyen fel- és levehető. A cipzár gyártása során felhasznált textilipari anyagok kikészítése és színezése során felhasznált segédanyagok és színezékek teljesítik az Oeko-Tex Standard 100 szabvány II. termékcsoportra vonatkozó előírásait. A cipzár színben megegyezik a tunika anyagának színével, magas színtartóssággal és szakítószilárdsággal rendelkezik.

A munkafelső hosszát tekintve figyeltünk arra, hogy kellően eltakarja a fenék részt, így hajolgatás és fizikai munkavégzés közben is eltakarja amit el kell. :)

További információ, ár: ITT