Megkötős tunika

Megkötős, vászon tunika

"Olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi!" - ezt halljuk a legtöbbször ezzel a tunikával kapcsolatban.

Amolyan "ápol és eltakar" fazonja van, ami minden testalkaton jól mutat. Derekánál szabályozható a bősége, így csinos, mégis laza és kényelmes marad.

Az ujj különleges szabása miatt a karok felemelésekor, mozgás közben sem mozdul el a felső a helyéről, nem húzódik hátul az anyag.

A legnépszerűbb Hedit tunika fazon, hiszen a fent leírtak mellett megfizethető, kiváló ár-érték arányú és hatalmas minta és színválasztékkal rendelkezik.


A tunikák pamuttartalmuk, és szabásuk miatt kényelmesek és esztétikusak. A tunikák nagy része 100% pamutból készül, az egyszínű fehér köpenyanyagból (strapabíróbb anyag, 55% pamut, 45% poliészter).

Az ujjak szabása lehetővé teszi a szabad mozgást anélkül, hogy a ruha felcsússzon, a sliccek pedig fokozzák a kényelem érzését.

A három zsebnek köszönhetően megoldottá válik a munkavégzés közben használt kellékek biztonságos tárolása is. (Két nagy zseb elől, a tunika alján, egy kis zseb bal oldalon, a mellrésznél.)

Ha a lenge, bővebb fazonú felsőket kedveli, hagyja lazán, ha szeretné kiemelni alakját, a derékvonalhoz rögzített kötőkkel szabályozhatja a tunika bőségét!

További információ, ár: ITT